Kampovi

SAN MARINO CAMPING RESORT

Lopar 488, 51281 Lopar (Rab)

+385 52 465 010

camping@valamar.com

https://www.camping-adriatic.com/hr/san-marino-kamp-rab

San Marino Camping Resort pronaći ćete na poluotoku Lopar na otoku Rabu kraj veličanstvene pješčane Rajske plaže duge 1500 m. Udaljen 12 km od grada Raba, kamp nudi sve što vaša obitelj može poželjeti od ljetovanja. Na ravnom pješčanom terenu kampa u hladovini topola i borova očekuju vas uređene parcele i mjesta za kampiranje, kao i camping homeove i luksuzne rezidencijalne sobe. Vašu djecu oduševit će igre u pijesku i plitkom moru, dječji klub, sjajan animacijski program i mnoštvo zabavnih sadržaja prilagođenih najmlađima. A vi nećete moći odoljeti lješkarenju na plaži, pijuckanju koktela ili uživanju u aromatičnoj masaži u modernom wellness&beauty centru. Aktivnijim gostima na raspolaganju su razni sportski tereni, popularna odbojka na pijesku, adrenalinski sportovi na vodi, kao i brojne biciklističke staze koje premrežuju cijeli otok. Kamp još nudi šarolik izbor restorana i barova i trgovine u kojima možete kupiti svježe namirnice.

Tražite li hotelsku udobnost u prirodnom okruženju San Marino Camping Resorta i čuvene Rajske plaže, San Marino Residence je najbolji izbor za vas. Sa svojim stilski uređenim i moderno opremljenim sobama, uslugom polupansiona u restoranu kampa i blizinom modernog wellness & beauty centra, San Marino Residence će vas potpuno oduševiti.

KAMP ZIDINE

Lopar 2, 51281 Lopar

+385 51 775 440

irc.rab@gmail.com

Kamp “Zidine” je mali, robinzonski kamp, kapaciteta za oko 100 osoba. Nalazi se na istoimenom poluotoku, u borovoj šumi, daleko od gužve i svakodnevne vreve. Nudi nezaboravan doživljaj avanture u prekrasnoj prirodi.
Kamp Zidine je mali robinzonski kamp, kapaciteta za oko 100 osoba u 15 drvenih bungalova i s 30ak parcela za šatore.
Nalazi se na ostacima arheološkog nalazišta iz paleolitika, u borovoj šumi, daleko od gužve i svakodnevne vreve. Do kampa je najlakše doći barkom ili pješke, obzirom da motoriziranim vozilima pristup nije dopušten.
U kampu često borave studenti i istraživači koji djeluju u okviru Istraživačko-razvojnog centra Rab, te proučavaju floru i faunu otoka. U idiličnom okruženju netaknute prirode, ovaj mali kamp nudi autentičan doživljaj iskonske avanture.

Istaknuto

Paradise Samba Festival - Lopar

Naša Rajska plaža neodoljivo podsjeća na brazilsku Copacabanu i stoga ne čudi da je upravo ona domaćin Festivala sambe na kojem brojne samba skupine iz cijelog svijeta svojim plesovima, svirkom i vrućim samba ritmovima mame uzdahe brojnih turista.

Festival skulptura u pijesku - Lopar

Rajska plaža se tijekom lipnja se pretvara u atelje na otvorenom, gdje brojni mladi umjetnici punih tjedan dana stvaraju originalne skulpture u pijesku.

MTB 4 Islands

MITAS 4 ISLANDS je brdska biciklistička utrka preko 4 kvarnerska otoka - utrka u kojoj je svaki otok jedna etapa, kozji putevi su staza, a more vam stalno namiguje!

Fruga Art Trail

 
Nastala je umjetnička staza Fruga Art Trail koja poziva posjetitelje na šetnju Premužićevom stazom na visoravni kako bi otkrili krajobrazne umjetničke projekte na različitim lokacijama.

 

Animacije - aerobik na plaži

RAJSKA PLAŽA ČRNIKA - Ponedjeljak - petak od 10:00h

LIVAČINA - Ponedjeljak - Srijeda - Petak od 17:00h

GORNJI MEL - Utorak i Četvrtak od 17h

 

Čestit Božić i sretna nova 2022. godina!

 

Vaša TZO Lopar 

Festival skulpture u pijesku 2022

Festival skulpture u pijesku i ove godine se održava na prekrasnoj Rapskoj plaži od 28.lipnja do 01. srpnja!

Pridružite nam se!

 

Geopark Lopar

Geološki vrt Lopar s ukupno 50 označenih geoloških točaka, u sklopu Geoparka otoka Raba obiluje geološkim zanimljivostima i rijetkom vegetacijom

Rab island Trail 2022

Rab Island Trail jedno od najpopularnijih trkališta Hrvatske treking lige, koje se održava od 2007. godine. Sudionici sudjeluju u 3 kategorije za muškarce i 3 za žene.

 Pridružite nam se ove godine 01. listopada!

Mala Gospa

Proslava započinje rano ujutro (8. rujna), kada se hodočasnici u pratnji brojnih turista okupljaju oko crkve Rođenja Male Gospe, a bogoslužja se održavaju u 10:00, 15:00 i 17:00.

Mesopust u Loparu

Loparski maškari su ponos mjesta jer njihova tradicija traje više od 150 godina. Na otoku Rabu Lopar je jedino mjesto sa specifičnom pokladnom tradicijom, autohtonom maskom i običajima. 

Festival skulptura u pijesku

Rajska plaža postaje nadrealni svijet skulptura od pijeska od kojih zastaje dah! Sudjelujte u našem festivalu skulptura od pijeska i uživajte u umjetnosti izrade skulptura od pijeska!

Rab Archaeological Traces

U netaknutim otočnim krajolicima projektom Rab Archaeological (T)races prezentirana je vrijedna arheološka, sakralna i etnografska baština koja datira od prapovijesti pa do početka 20. st. Lokaliteti su prezentirani na 34 info točke.

Aktivnosti

Za sve one koji žele svoj sunčani odmor provesti aktivno, prepustite se avanturističkom i športskom duhu i odmorite se na otoku Rabu.

U ponudi su brojni moderno opremljeni sportski tereni među kojima se ističu teniski tereni i malonogometno igralište s umjetnom travom.

Lopar nudi svakodnevno poludnevna putovanja brodom sa staklenim dnom u akvatoriju Lopara i Golog otoka i Grgura.

Posebnosti Lopara

Pješčani raj

Bogata kultura i povijest

Oaza prirodnih ljepota

LOPAR otok Rab