Hoteli

SAN MARINO SUNNY RESORT

Lopar 608, 51281 Lopar

+385 52 465 000

reservations@valamar.com

Želite li svojoj obitelji priuštiti odmor za pamćenje, rezervirajte smještaj u jednom od pet hotela u sklopu San Marino Sunny Resorta by Valamar u Loparu blizu čuvene pješčane Rajske plaže. Ova plaža dugačka čak 1,5 km jedna je od najvećih na Jadranu, a zbog plitkog toplog mora idealna je za obitelji s djecom.

U resortu možete odabrati komforan smještaj u Plaža Family Hotelu, Lopar Family Hotelu, Veli Mel Hotelu, Sahara Hotelu ili hotelu Rab Hotelu smještenim usred borove šume 200 m od Rajske plaže. Koji god hotel odaberete, imat ćete na raspolaganju zajednički restoran s uslugom buffet doručka i večere. I djeca i odrasli uživat će u obilju sportskih i zabavnih sadržaja na plaži i opuštajućim trenucima na terasi aperitiv bara uz bogat večernji program.

HOTEL EPARIO

Lopar 463, 51281 Lopar

+385 51 777 500

hotel-epario@inet.hr

Hotel je smješten u srcu pješčanog raja samo 5 minuta hoda do najpoznatije pješčane oaze.
Za nas, svaki gost i njegov doživljaj je ispričana crtica koja postaje dio naše priče.
Sobe su prostrane i prozračne, nude ugodnu i opuštajuću atmosferu, opremljene su posebno dizajniranim namještajem od toplih boja i prirodnih materijala, sa pomno odabranim detaljima.
Naša kuhinja izvor je tradicionalnih primorskih specijaliteta Volimo domaće i svježe, te je naš jelovnik prilagođen sezonskim namirnicama koje sami uzgajamo tijekom cijele godine.

Izdvojeno

Samba festival

Podsjećajući na Copacabanu, Rajska plaža je idealno mjesto za oživjeti izvorni brazilski ples sambu pri čemu se okuplja veliki broj samba skupina.

Skulpture u pijesku

Rajska plaža tijekom lipnja pretvara se u atelje na otvorenom, gdje brojni mladi umjetnici stvaraju originalne skulpture u pijesku.

MTB 4 Islands

MITAS 4 islands je brdska biciklistička utrka preko 4 kvarnerska otoka – utrka u kojoj je svaki otok jedna etapa, kozji putevi su staza, a more vam stalno namiguje!

Fruga Art Trail

 
Nastala je umjetnička staza Fruga Art Trail koja poziva posjetitelje na šetnju Premužićevom stazom na visoravni kako bi otkrili krajobrazne umjetničke projekte na različitim lokacijama.

 

Animacije - aerobik na plaži

RAJSKA PLAŽA ČRNIKA - Ponedjeljak - petak od 10:00h

LIVAČINA - Ponedjeljak - Srijeda - Petak od 17:00h

GORNJI MEL - Utorak i Četvrtak od 17h

 

Čestit Božić i sretna nova 2022. godina!

 

Vaša TZO Lopar 

Festival skulpture u pijesku 2022

Festival skulpture u pijesku i ove godine se održava na prekrasnoj Rapskoj plaži od 28.lipnja do 01. srpnja!

Pridružite nam se!

 

Geopark Lopar

Geološki vrt Lopar s ukupno 50 označenih geoloških točaka, u sklopu Geoparka otoka Raba obiluje geološkim zanimljivostima i rijetkom vegetacijom

Rab island Trail 2022

Rab Island Trail jedno od najpopularnijih trkališta Hrvatske treking lige, koje se održava od 2007. godine. Sudionici sudjeluju u 3 kategorije za muškarce i 3 za žene.

 Pridružite nam se ove godine 01. listopada!

Mala Gospa

Proslava započinje rano ujutro (8. rujna), kada se hodočasnici u pratnji brojnih turista okupljaju oko crkve Rođenja Male Gospe, a bogoslužja se održavaju u 10:00, 15:00 i 17:00.

Mesopust u Loparu

Loparski maškari su ponos mjesta jer njihova tradicija traje više od 150 godina. Na otoku Rabu Lopar je jedino mjesto sa specifičnom pokladnom tradicijom, autohtonom maskom i običajima. 

Festival skulptura u pijesku

Rajska plaža postaje nadrealni svijet skulptura od pijeska od kojih zastaje dah! Sudjelujte u našem festivalu skulptura od pijeska i uživajte u umjetnosti izrade skulptura od pijeska!

Rab Archaeological Traces

U netaknutim otočnim krajolicima projektom Rab Archaeological (T)races prezentirana je vrijedna arheološka, sakralna i etnografska baština koja datira od prapovijesti pa do početka 20. st. Lokaliteti su prezentirani na 34 info točke.

Aktivnosti

Za sve one koji žele svoj sunčani odmor provesti aktivno, prepustite se avanturističkom i športskom duhu i odmorite se na otoku Rabu.

U ponudi su brojni moderno opremljeni sportski tereni među kojima se ističu teniski tereni i malonogometno igralište s umjetnom travom.

Lopar nudi svakodnevno poludnevna putovanja brodom sa staklenim dnom u akvatoriju Lopara i Golog otoka i Grgura.

Posebnosti Lopara

Pješčani raj

Bogata kultura i povijest

Oaza prirodnih ljepota

LOPAR otok Rab